Betere versie van mezelf 36

Hey “fit”people, even weer een kleine update. Mijn site lag er heel even uit. Iets met geheugen bijna vol. Hij werkt nog niet optimaal. Hierdoor hebben jullie wat blogposts moeten missen. Maar niet getreurd. Ze zijn er achter de schermen ermee bezig. En er komen dus nog leuke reviews en interviews aan.

Ik heb even een goede periode gehad met sporten en eten. Laatste week is dat even wat minder. Opgeblazen buik zo zomaar uit het niks. Vervelende buikpijn zo nu en dan. Blijkt dat je darmen te vol zitten. Dus nu nog meer vezels eten en nog meer drinken. En ook nog een voedingsallergie test gaan doen. Kijken of er iets is waar ik niet tegen kan behalve koemelk.

Ook heb ik het even easy going gedaan omdat de Fibro klachten weer terug komen. Niet in mijn benen maar wel in mijn armen en handen. Binnenkort weer een vervroegde check up bij de reumatoloog. Het zou best kunnen dat ik er nu meer last van krijg omdat die spuit is uitgewerkt. Dus even wat minder sporten.

Maarrrrr een betere versie van jezelf word je niet alleen door het sporten of het gezonde eten. Het kan ook op een geestelijke manier. Zo probeer ik het in huis wat meer gezellig te maken met kaarsjes.

Ook ga ik beginnen aan een studie via de Civas. Een thuisstudie, dus dat vereist veel discipline natuurlijk dus ben benieuwd. Ik merk dat ik door de opleiding sportvoeding veel info heb opgedaan over voeding en stofwisseling. Maar bijscholen kan nooit kwaad en met deze opleiding kan ik jullie straks nog beter helpen en adviseren. Dus ik ga aan de slag met de opleiding voedingsdeskundige. Wish me luck 😉

Dus sporten even op laag pitje, even genoten van de kleine dingen en aan mezelf gedacht. Nu even uitgriepen en daarna weer alles oppakken. Goed naar je lichaam luisteren is zo belangrijk.

 Over mijn opleiding binnenkort meer. En natuurlijk ook na mijn trip bij de reumatoloog komt er nog een post online.

Aan mijn site word nog druk gewerkt dus ik zal wel meer online zijn via social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *